Butiken

Läderväskor hos Läderspecialisten

Vi har nu läderväskor från The Chesterfield Brand i vårt sortiment. The Chesterfield Brand är ett holländskt varumärke som ”strävar efter att tillhandahålla en unik snygg produkt inspirerad av den klassiska engelska Chesterfield-stilen, som utstrålar en stämningsfull, lyxig och stilren bild”.

I sortimentet finns alla typer av läderväskor, både till män och kvinnor, många av dess modeller är unisex. Axelremsväskor, weekendbags, shoppingväskor, datorväskor, mm; det finns en modell för alla tillfällen. I Chesterfields sortiment återfinns också necessärer, mobilväskor och plånböcker. Så gott som samtliga modeller finns i tre olika kulörer; cognac, mörkbrunt och svart.

Alla läderprodukter från The Chesterfield Brand tillverkas i Indien av högkvalitativt läder. Lädret i väskorna kommer dock från hela världen; förutom från Indien så kommer det bland annat från Australien, Argentina och Brasilien. Fabrikerna där lädeväskorna tillverkas är godkända och certifierade enligt SEDEX eller SA8000 standard. Detta garanterar en säker och hälsosam arbetsmiljö med rena sanitära utrymmen och rent dricksvatten. Utöver de revisioner som SGS genomför besöker The Chesterfield Brand alla sina fabriker i Indien 3 till 4 gånger per år för att säkerställa att kvalitet och arbetsmiljö lever upp till de högt ställda kraven.

Hållbarhet är väldigt viktigt för The Chesterfield Brand, och det gäller hela tillverkningsprocessen. med början vid garvningen av lädret. Det är därför alla Chesterfields leverantörer följer REACH-standarden och 80 % av garverierna är LWG-certifierade. Det innebär att endast lädertyper som överensstämmer med EU:s regler används på The Chesterfield Brand.

Här hittar ni vårt sortiment av läderväskor från The Chesterfield Brand!