Din varukorg är tom!
 
 
 

Villkor

Pris: I de angivna priserna ingår moms med 25%. Frakt tillkommer.
 

Frakt: Vi skickar med posten och tillämpar viktad frakt, dvs kund betalar frakt efter vad beställningen väger: 

 

0 - 250 gr - 39 kr
250 gr - 1 kg - 72 kr
1 - 2 kg - 99 kr
2 - 3 kg - 155 kr
3 - 5 kg - 185 kr
5 - 10 kg - 255 kr
 
Köp: Vid beställning träffas avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, leveranstid, slutsålda varor, etc., förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.
 
Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.
 
Ångerrätt: Enligt Distans och hemförsäljningslagen har du som kund full retur och bytesrätt i 14 dagar efter att du tagit emot varan. Detta förutsatt att varan är i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Återbetalning sker inom 30 dagar efter att vi mottagit meddelande om hävning av köp. Vid retur/byte betalar köparen frakten. Vid retur meddela oss på info@laderspecialisten.se
 
Reklamation: Enligt konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i tre år efter att du tagit emot varan. Vid reklamation står Läderspecialisten för fraktkostnader. Vi återbetalar kunden senast 30 dagar från den dag vi mottagit besked om att kund returnerat den reklamerade varan.
 
Vid reklamation gäller följande:
 
-  Kontakta oss på info@laderspecialisten.se
-  I första hand görs ett försök att åtgärda felet på produkten.
-  Skulle inte detta gå, ersätts kund av likvärdig produkt.
-  Skulle inte likvärdig produkt finnas, återbetalas till kunden värdet på den reklamerade produkten.
 
För mer information om reklamationer, klicka här för att komma till Allmänna Reklamationsnämndens hemsida.
 
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens Rekommendationer.
 
Betalning: Vi samarbetar med Klarna och godkänner även Visa, Master Card och direktbetalning via bank (Handelsbanken, SEB, Nordea) som betalningsmedel genom Klarna Checkout. På ert kvitto kommer det att stå att betalning skett till Resolvator, som är mottagande part vid köp i webshopen.
 
  
 
Vi följer distansköplagen. Inga extra kortavgifter tillkommer, det kan aldrig dras större belopp än det som du har godkänt för varan.
 
Returer: Om du ångrar ditt köp, kan du returnera varan inom 14 dagar från den dag du mottog varan.
Varan måste vara i samma skick som när den togs emot. Därför är det viktigt att du ser till att du packar varan ordentligt. 
 
Skicka varan till följande adress och skicka samtidigt ett epost-meddelande, så vi vet att det finns ett paket som är på väg från dig. Mailadress: info@laderspecialisten.se
 
Läderspecialisten
Resolvator
mrk. retur
Stillmansgatan 9
212 25 Malmö
 
Bifoga kopia på kvitto tillsammans med den returnerade produkten, samt uppge ditt kontonummer.
När den returnerade varan mottagits och godkänts, återbetalas beloppet till ditt konto omgående.
 
Garanti: Alla produkter omfattas av konsumentköplagens regler för tre års reklamationsrätt. Det innebär att du som kund kan påtala fel på varan som inträffat inom tre år efter köpet (ej slitage). Anmälan om fel ska göras inom skälig tid. Om du mot all förmodan skulle få en felaktig produkt eller någonting saknas, kontakta oss med en gång så hjälper vi dig tillrätta.
 
Kundtjänst: Ni kan nå oss via e-post till info@laderspecialisten.se. Vi svarar på mejl så fort vi kan, vår ambition är dock inom 2 arbetsdagar. Det går också att ringa oss på tfn 0727 - 160 900 (vardagar 09.00-16.00).