Din varukorg är tom!
 
 
 
Leather Magic Läder- och Vinylfärg - 245 ml

Leather Magic Läder- och Vinylfärg - 245 ml

Tillverkare:Leather Magic
Art.nr:LM-DT61-245
Tillgänglighet:Out Of Stock
Pris: 299,00 kr Exkl.moms: 239,20 kr

Tillgängliga alternativ

* Välj färg:

Antal:  

Leather Magics Läder- och Vinylfärg är en vattenbaserad polyuretanfärg som ger en slitstark yta, samtidigt som den är mjuk och flexibel. Kan appliceras med svamp och spruta.

 

Leather Magics läderfärger täcker mycket bra och går att använda till att färga alla typer av reparationer i läder, vinyl och plast. Självklart fungerar färgen även bra till att färga om eller bättra på slitna, blekta och missfärgade skinnmöbler, läderklädslar i bilar, båtinrendningar, mm. Färgen är mycket slitstark och håller fantastiskt bra även på utsatta områden och miljöer.

 

Läderfärgen är mycket tunn, vilket innebär att den har en hög inträngningsförmåga samt ger ett naturligt utseende när den påförs i ett eller flera tunna lager. Trots att färgen är så tunn så täcker den bättre än de flesta andra liknande produkter, vilket gör färgåtgången betydligt lägre.

 

När färgen torkat och genomhärdat får man en mjuk och solid yta som inte färgar av sig på kläder eller andra material. Ytan som färgats in kan rengöras med vanliga rengöringsmedel. Färgen är också porös vilket gör att det går att behandla det underliggande lädret med conditioner och balsam efter infärgning.

 

Skriv en recensionOBS: HTML översätts inte!

Dålig           Bra