Din varukorg är tom!
 
 
 

Produkter för handväskor

Hos oss på Läderspecialisten finner du allt du behöver för att vårda, reparera och skydda din handväska. Genom att vårda din handväska i skinn eller läder får du en väska som kommer att hålla år efter år. Beställ allt du behöver för att rengöra din handväska från oss.

 


Vi kan bland annat erbjuda ett högeffektivt rengöringsmedel för läder, ett speciellt rengöringsmedel för mocka och ett reparationskit som innehåller det du behöver för att reparera mindre skador på handväskor i läder. Vi har också läderfärg och pigmenterat balsam för att färga om din handväska i läder/skinn eller för att återfärga slitet och blekt läder. Du kan även beställa skyddsbalsam för skinn och läder som effektivt skyddar mot fläckar, slitage och blekning. Eller varför inte satsa på ett av våra prisvärda kit för vård av handväskor i läder, mocka och textil

 


I vår webbshop hittar du allt du behöver för att tvätta din skinnväska. Beställ enkelt och bekvämt online. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, du hittar våra kontaktuppgifter längst upp på sidan. 

 

 

ListaRutnät
Visa:
Sortera efter: