Din varukorg är tom!
 
 
 

Produkter för sadel & tränsvård

Läderspecialisten erbjuder Saddle Clinics produkter för vård av alla typer av läder inom hästsport, såsom träns, sadel, grimmor, tyglar, stövlar, piskor, chaps och handskar. Samtliga produkter är av hög kvalitet och är det perfekta alternativet för dig som är på jakt efter riktig bra lädervård för träns, sadel och ridstövlar, mm.

 

Allt du behöver inom lädervård
Bland våra produkter finns Saddle Soap Cleaner, ett högeffektivt rengöringsmedel för läder. Det används exempelvis vid rengöring av träns och sadel. Saddle Soap Conditioner mjukar upp, skyddar och motverkar slitage av lädret och Leather Revive används för att mjuka upp riktigt torrt och hårt läder. Vi har även ett läderbalsam med färg som används till att färga om sadel och träns, samt ett mycket effektivt mögelborttagningsmedel för alla typer av läder, Mould Remover. 

 

Beställ enkelt och bekvämt allt ni behöver för vård av sadel, träns och andra läderprodukter i vår webbshop. Kontakta oss gärna om du har några frågor, du hittar våra kontaktuppgifter längst upp på sidan. 

 

ListaRutnät
Visa:
Sortera efter: