Din varukorg är tom!
 
 
 

Om Oss

Läderspecialisten.se är en e-handelsbutik som drivs av företaget Resolvator med säte i Malmö. Läderspecialisten.se är återförsäljare av i huvudsak det engelska varumärket Furniture Clinics lädervårdsprodukter. Vi som har hand om webshopen heter Jesper Åkesson (försäljning) och Inge Karlberg (web).

 

Läderspecialisten.se finns som fysisk butik i Borgeby, norr om Malmö. Öppet enligt överenskommelse, ring 0765-98 98 16 och bestäm tid. Adress: Anders Möllares väg 11, 237 91 Bjärred/Borgeby

 

 

Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor eller om ni vill ha hjälp och/eller råd. Vi hjälper er dessutom gärna handgripligen med mindre restaureringsarbeten och infärgningar av alla typer av skinn och läder om ni befinner er i sydvästra Skåne.

 

Besök gärna vår systersida Möbelkliniken.se

 

Vill ni bli återförsäljare av Furniture Clinics produkter? Kontakta Jesper Åkesson (se kontaktuppgifter nedan).

 

Postadress (OBS, EJ butik):

Läderspecialisten
Resolvator
Stillmansgatan 9
212 25 Malmö

 

info@laderspecialisten.se
0727 - 160 900

 

Kontaktpersoner:

Inge Karlberg                   
0727 - 160 900 (vardagar 09.00-16.00)
inge@laderspecialisten.se

 

Jesper Åkesson
0765 - 98 98 16 (vardagar 09.00-16.00)
jesper@laderspecialisten.se

 

 

 

Furniture Clinic är Englands ledande varumärke för lädervårdsprodukter. De producerar och säljer produkter för professionell lädervård och skinnreparationer. Produkterna sträcker sig genom hela spektrat från rengöringmedel till avancerad teknologi för reparationer av skinn och läder. Furniture Clinic har också tagit fram egen teknologi för att utföra reparationer på skinn och textil och ligger i framkant med utveckling av nya metoder och produkter. Furniture Clinic sitter även på en stor kunskapsbas som de frikostigt delar med sig till de som behöver specialistkunskap.