Varukorg / 0.00kr
Välj en sida

FRAKT & LEVERANS

Leveranstider: Vi strävar efter att skicka din beställning inom 1-2 arbetsdagar. I samband med helger kan handläggningstiden vara lite längre.

Frakt: Vi debiterar en viktbaserad fraktavgift, ju högre totalvikt på paketet, desto mer kostar det att skicka. Paket som håller sig inom postens maximimått för varubrev (max 7 cm hög, 24 cm bred, 34 cm lång) och väger mindre än 2 kg, skickas med Postnord och levereras i brevlåda. Om ett varubrev inte går ner i din brevlåda får du istället hämta ut den hos ditt postombud, du får då en sms-avisering om detta. Paket under 2 kg som inte håller sig inom Postnords mått för varubrev, skickas med Schenker och lämnas i så fall ut hos närmaste Schenkerombud. Alla paket över 2 kg skickas med Schenker.

0 – 299 gr: 39 kr (varubrev)
300 gr – 499 gr: 49 kr (varubrev)
500 gr – 999 gr: 69 kr (varubrev)
1 – 2 kg: 89 kr
2 – 5 kg: 99 kr
5 – 10 kg – 119 kr

Leveransförsening: Om leveransförsening uppstår meddelar vi detta via epost. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförsening. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose din leverans. Det kan dock finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning betalas inte ut för leveransförsening.

Risker vid transport: Vi står för transportrisken från vårt lager till kund (dvs skadad eller bortkommen vara). Kunden står för risken vid eventuell retur till oss.